Kampaně

MI transport – nová pojezdová kolečka



Doplňujeme náš sortiment o pojezdová kolečka MI Transport pro efektivní manipulaci a přepravu nákladů. Vyberte si z nabídky koleček od standardních řad přístrojových koleček, přes designová kolečka pro nábytek až po těžkotonážní kolečka pro nejnáročnější aplikace. Veškerý sortiment MI Transport dodáváme od 1ks a rádi Vám nabídneme individuální ceny pro sériové odběry.

 

Pokračovat ve čtení

Stavitelné nohy a nožky – Jak vybrat ty správné?


Stavitelné a stavěcí nohy jsou důležitým prvkem každého stroje a slouží k eliminaci nerovností povrchu. Umožňují jednoduché výškové nastavení a nivelaci včetně tlumení lehkých vibrací. Používají se k vyrovnávání a podpírání konstrukcí, strojů, nábytku, výstavních stojanů a všude, kde je potřeba vertikální nastavení nebo vyrovnání nerovné podlahy.

Přečtěte si více zde

Pokračovat ve čtení

Průmyslové západky a uzávěry, kde a jak je použít?


V rámci konstrukčních návrhů skříně, nástavby, krytu a jejich přístupových řešení, je nutné vzít v potaz jaký vhodný typ zavírání zvolit a který typ zámku nebo západky vybrat. Často se tak setkávají požadavky na funkčnost s požadavky na estetiku. Najít ideální řešení, které splní oba parametry, pak vyžaduje dobrou znalost nabízených komponent a dostupných variant.

Chci se dozvědět více o západkách a uzávěrech!

Pokračovat ve čtení

Druhy pantů a závěsů a kde je použít


Výběr vhodného pantu je důležitým krokem v procesu návrhu mnoha produktových aplikací. Obecně řečeno, závěsy se používají ke spojení dveří, víka nebo panelu k jinému panelu nebo rámu a umožňují pohyb jednoho vůči druhému. Ačkoli se to zdá dost jednoduché, při rozhodování o tom, jaký typ závěsu použít v aplikaci, je třeba vzít v úvahu řadu faktorů.

Chci se dozvědět více o pantech!

Pokračovat ve čtení

Vrtací pouzdra

Vrtací pouzdra

Vrtací pouzdra umožňují rychlé vrtání do obrobků, aniž by musely být body určené k provrtání neustále předem vyměřovány a značeny. Jsou to praktičtí pomocníci, kteří vedou vrták rovnou do vrtací šablony a zajišťují, tak nejen vrtání připravené na míru, nýbrž zajišťují, že se vrták nevychýlí.

Na rozdíl od vrtání bez přípravku – ručně vedeného vrtání – je proces vrtání výrazně zjednodušen díky vrtacímu pouzdru a dosahuje výrazně čistého výsledku zadáním pevného úhlu průniku.

Chci se dozvědět více!

Pokračovat ve čtení